FAQ

Ja, uw verpakking kan meedingen naar een award.

Ja, deze verpakking mag u inzenden

De verpakking moet een Nederlandse component hebben. Dus de ontwerper, de leverancier of de merkeigenaar moet Nederlands zijn, dan kunt u de verpakking inschrijven voor de NL Packaging Awards.

Ja, u mag zelf een voorkeur aangeven. Mocht de organisatie van mening zijn dat uw verpakking in een andere categorie meer tot zijn recht komt, dan nemen we contact met u op voor overleg.

Ja, u kunt een inzending in meerdere categorieën inzenden om uw kansen te vergroten. Per ingezonden case dient het gehele formulier te worden ingevuld en deelnamekosten te worden betaald.

Alleen indirect. De innovatieve verpakking, die mogelijk is gemaakt door de nieuwe machine, is dan de inzending. Deze moet op de markt verkrijgbaar zijn. Een machineproducent kan samen met de afvuller/merkartikelfabrikant inzenden.

De inzender die wint, neemt op het podium de award in ontvangst. Voor de organisatie  kan het nodig zijn extra navraag te doen m.b.t. de inzending en de gebruikte materialen.

Ten behoeve van publicatie in een van onze magazines hebben we hoge resolutie beeldmateriaal van de ingezonden verpakking nodig. U kunt elk gebruikelijk type bestand aanleveren (bv eps, jpg, tiff, gif), belangrijk is dat de resolutie een minimale grootte heeft van 300 dpi.

Per inzending betaalt u 350 euro excl. btw. Uw inzending wordt door een professionele jury beoordeelt en u krijgt feedback door middel van een juryrapport. U heeft ook meteen toegang voor 1 persoon tot de Awards uitreiking in 2020 in NBC te Nieuwegein, inclusief diner, dranken en entertainment. Zendt u geen verpakking in, maar wilt u wel aanwezig zijn tijdens de uitreiking? Dan kost toegang 195 euro excl. btw. De facturen voor deelname worden vanaf februari 2020 verzonden.

Op 28 februari 2020 moet de inzending uiterlijk aanwezig zijn bij ManagementMedia, de organisator van de NL Packaging Awards.

In de periode mei – juni 2020 heeft de jury alle inzendingen beoordeeld en per categorie de genomineerden geselecteerd.

Ja, de dresscode is ‘black tie’.

Ja, dat kan. Binnenkort kunt u een stoel a 195 euro excl. btw reserveren via deze website. Ook kunt u een hele tafel (10 stoelen) reserveren.

Ja, dat kan. Per persoon betaalt u 195 euro excl. btw. Daarmee heeft een persoon toegang tot de Awards uitreiking, inclusief een uitgebreid diner, entertainment, dranken en netwerkborrel.

De uitgever van de vakbladen VerpakkingsManagement en Verpakken, ManagementMedia in Hilversum.

Wordt uw vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact met ons op!